O nas

Dobrodošli na GoSport.si!

Kot specializirana spletna trgovina vam ponujamo celovit izbor GoPro kamer in dodatkov, vključno s tripodi, torbami za kamere, dodatnimi baterijami in polnilci, pasovi za telo ter drugimi dodatki. Verjamemo v zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov, hitro dostavo in odzivno podporo strankam, da vam omogočimo nemoteno in prijetno izkušnjo nakupovanja.

Ker razumemo, da imajo različni navdušenci nad pustolovščinami različne preference, ponujamo tudi druge vodilne znamke akcijskih kamer, kot so DJI, Akaso, Insta360 in SjCam. Poleg tega ponujamo tudi univerzalne dodatke, ki so združljivi z različnimi modeli akcijskih kamer, kar vam omogoča še več možnosti za izboljšanje svojih snemalnih sposobnosti.

Naša strast je pomagati našim strankam, da izkoristijo vse svoje avanture z najboljšimi akcijskimi kamerami in dodatki.

Ko smo rasli kot blagovna znamka, so se nam pridružili ljudje z različnimi interesi. Zato smo se odločili, da razširimo svojo ponudbo in dodamo v spletno trgovino tudi druge zanimive izdelke vrhunske kakovosti. Med njimi so gaming pripomočki, organizatorji orodja, vlažilniki zraka, varnostne kamere in še veliko več. Ponosni smo na skrbno izbrane izdelke, ki izstopajo po funkcionalnosti in kakovosti.

Na GoSport.si se trudimo postati vaša prva izbira. Prebrskajte našo spletno trgovino in poiščite popolne izdelke za snemanje navdušujočih trenutkov, izboljšanje vaših hobijev in vašega vsakdanjega življenja. Zaupajte nam – zagotavljamo vam odličnost pri izdelkih, storitvah in podpori.

gopro_pooblasceni_prodajalec
mimovrste_partner
ceneje_partner

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačno dostavo nudimo na naročila nad 100€.

ODZIVNA PODPORA

Pišete nam lahko kadarkoli in odgovorimo vam v rekordnem času.

VAREN NAKUP

Nakupovanje v naši spletni trgovini je varovano z SSL certifikatom.