DJI Osmo Mobile 3


109.00

DJI Osmo Mobile 3 za pametne telefone prenaša večino funkcij iz prejšnjega modela Osmo Mobile s številnimi izboljšavami. Je lažji od predhodnika, zdaj ga je mogoče upravljati z aplikacijo DJI Mimo za iOS ali Android, podpira večje pametne telefone, ima nov športni način, uporablja upravljanje z gestami rok in prepoznavanje oblike telesa ter zdaj podpira Bluetooth 5.0. Ročaj je preoblikovan tako, da so pri polnjenju dostopna vsa vrata, lahko se zloži za shranjevanje, ročna izkušnja pa je postala veliko bolj udobna in dostopna pod kotom 15°.

 

Dobavljivo. Čas dostave 2-4 dni.
Logo
Šifra: CP.OS.00000022.01 Kategorija:
Prikaži košarico
Brezplačna
dostava
100% garancija
na zadovoljstvo
Varen spletni
nakup

Opis

V nosilec za telefon lahko namestite kateri koli pametni telefon do širine 8,89 cm in posnamete gladke posnetke z roko. Osmo Mobile 3 se sinhronizira z mobilno aplikacijo DJI Mimo, da vam zagotovi več načinov in funkcij fotografiranja, vključno s portretom, pokrajino, Časovni zamik, panorama in zdaj športni način za fotografiranje s hitrim dogajanjem. Zdaj lahko uporabite tudi kretnje z rokami za upravljanje džala, da sledite svojemu gibanju, posnamete selfie ali posnamete videoposnetek, tako da vam ni treba pritisniti gumba za snemanje ali se dotaknite katerega koli krmilnika. Prav tako lahko samodejno sledi telesnim oblikam za sledenje ljudem, ne da bi bilo treba ročno izbrati z ActiveTrack 3.0.Držalo za pametni telefon DJI Osmo Mobile 3 prenaša večino funkcij prejšnjega modela Osmo Mobile s številnimi izboljšavami. Je lažji od svojega predhodnika, lahko ga upravljate z aplikacijo DJI Mimo za iOS ali Android, podpira večje pametne telefone, ima nov športni način, uporablja nadzor z roko in prepoznavanje oblike telesa ter zdaj podpira Bluetooth 5.0.

Čas delovanja vgrajene baterije je približno 15 ur, polnjenje s priloženim kablom USB Type-C pa traja približno 2,5 ure. Na hrbtni strani ročaja je napajalni izhod USB Type-A za polnjenje telefona ali drugih pripomočkov med upravljanjem gimbala. Spodnji del ročaja ima montažni navoj 1/4″-20 za namestitev ročaja na stojalo ali drug dodatek. Ročaju sta priložena tudi torbica za shranjevanje in trak za zapestje.

 

Dodatne informacije

Znamka

DJI

Dostava

Večina izdelkov na naši spletni strani je na zalogi v našem skladišču in v tem primeru odpošljemo naslednji delovni dan. Načeloma odpošiljamo z GLS dostavno službo in dostava predvidoma traja 1-2 dni.

Nekateri izdelki pa so na zalogi pri dobavitelju in imajo malo daljši dobavni rok. Pri vsakem artiklu je napisano kakšen je predviden rok dobave.

Cena dostave (DDV je vključen)

Znesek naročila Cena dostave
do 10€ 3.99€
med 10€ in 100€ 2.99€
nad 100€ brezplačno

Plačilo

V naši spletni trgovini lahko nakupujete, kot fizična oseba ali pa na podjetje. V kolikor želite nakup opraviti na podjetje, boste na blagajni lahko vnesli ime podjetja in davčno številko.

Sprejemamo naslednja plačila:

  • Kreditna kartica
  • PayPal
  • Plačilo po povzetju
  • Bančno nakazilo na TRR

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “DJI Osmo Mobile 3”