Izparilni vlažilec zraka Smartmi Humidifier


124.90

Parni vlažilec zraka Smartmi vam omogoča vzdrževanje ustrezne ravni vlažnosti v vsakem prostoru. Zasnovan za čim bolj naravno, enakomerno in dolgotrajno vlaženje zraka.

Izhlapevanje je sestavljeno iz sesanja suhega zraka, njegovega pretoka skozi napravo in nato vrnitve navlaženega in očiščenega pred večjimi onesnaževalci v okolje. To je najučinkovitejši način vlaženja, ki v kombinaciji z zasnovo naprave daje neverjetne rezultate.

Dobavljivo. Čas dostave 3-9 dni.
Šifra: CJXJSQ02ZM Kategorija:
Prikaži košarico
Hitra
dostava
100% garancija
na zadovoljstvo
Varen spletni
nakup

Opis


 

Sodoben motor

Z uporabo sodobnega motorja s 36 vrtljivimi rezili naprava posnema naravno izhlapevanje vode in ustvari ultra tanek sloj izhlapevanja vode 2 m², tako da lahko sproščanje vlage doseže do 240 ml na uro. Ventilator s prečnim pretokom 85 mm v zgornjem delu omogoča hiter in enakomeren pretok zraka, ki vstopa v motor, kar povzroča še učinkovitejše delo in zagotavlja maksimalno udobje.


 

Hitro dopolnjevanje

Naprava je bila zasnovana za lažjo uporabo. Za dolivanje vode ni treba izklopiti vlažilca, izhod zraka služi tudi kot prostor za dolivanje vode med delovanjem. Senzor prostornine zazna količino tekočine v rezervoarju in prikaže njeno raven z zelenimi lučmi.

 

 


 

Izjemno tih in energijsko učinkovit

Aktivirani vlažilec zraka oddaja le 34,4 dB zvoka, kar omogoča skoraj tiho uporabo tudi ponoči, zahvaljujoč brezkrtačnemu visokozmogljivemu motorju. Nizka poraba energije z največjo porabo 8 W, kar omogoča neprekinjeno, stabilno delovanje skozi ves dan.

 

 


 

Čisto delo

Med postopkom vlaženja voda izhlapi brez meglice, posebni sistemi pa preprečujejo kontaminacijo, ki jo povzročajo apno, magnezij ali bakterije. Zaradi čistega delovanja je naprava idealna za delo v prostorih, kjer so majhni otroci, starejši ljudje ali alergiki. Poleg tega para, ki se usede, ne pušča sledi, niti belih usedlin na pohištvu ali tleh. Za čiščenje so primerni skoraj vsi elementi vlažilca.

 

 


 

Varnost pri delu

Zasnova vlažilca je bila skrbno premišljena z vidika varnosti. Napravo so razdelili na polovico, da bi ločili rezervoar za vodo od električnih delov, da bi popolnoma odpravili možnost poplavljanja. Po odklopu zgornjega dela se naprava samodejno izklopi.

 

 


 

Velik rezervoar

Rezervoar za vodo lahko sprejme do 4 litre vode, kar omogoča nemoteno delovanje čez dan ali noč, brez potrebe po polnjenju. Poleg tega sodoben sistem preprečuje razmnoževanje bakterij s sušenjem rezervoarja, ko zmanjka vode.

 

 


 

Daljinec

Vlažilec zraka lahko uporabljate brez težav, tudi če niste doma. Preprosto uporabite namensko aplikacijo Mi Home, ki vam omogoča zagon ali nastavitev ravni vlažnosti. Zrak v hiši je mogoče nenehno vlažiti.

 

 

Specifikacije


 

Proizvajalec Smartmi
Model Pure Evaporative 4L
Koda Proizvajalca CJXJSQ02ZM
Vlažilno izhlapevanje Da
Učinkovitost vlaženja 260 ml/h
Prostornina posode za vodo 4 L
Barva Bela
Glasnost 34-47dB
Poraba energije 8 W
Teža 5,17 kg
Velikost 240 x 240 x 363 mm

Dodatne informacije

Znamka

Smartmi

Oglejte si video izdelka

Dostava

Večina izdelkov na naši spletni strani je na zalogi v našem skladišču in v tem primeru odpošljemo naslednji delovni dan. Načeloma odpošiljamo z GLS dostavno službo in dostava predvidoma traja 1-2 dni.

Nekateri izdelki pa so na zalogi pri dobavitelju in imajo malo daljši dobavni rok. Pri vsakem artiklu je napisano kakšen je predviden rok dobave.

Cena dostave (DDV je vključen)

Znesek naročila Cena dostave
do 10€ 3.99€
med 10€ in 100€ 2.99€
nad 100€ brezplačno

Plačilo

V naši spletni trgovini lahko nakupujete, kot fizična oseba ali pa na podjetje. V kolikor želite nakup opraviti na podjetje, boste na blagajni lahko vnesli ime podjetja in davčno številko.

Sprejemamo naslednja plačila:

  • Plačilo po povzetju
  • PayPal
  • Kreditne kartice (Stripe)
  • Plačilo po pradračunu

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Izparilni vlažilec zraka Smartmi Humidifier”