Dvokanalni brezžični mikrofon Mirfak WE10 Pro


189.90

Zagotovite si odlično kakovost zvoka in razširite svoje zmogljivosti. Dvokanalni kompaktni brezžični mikrofon WE10 Pro je sestavljen iz enega dvokanalnega sprejemnika in dveh oddajnikov, ki se pripnejo na sponko in posname vaš glas s 360° ter ohrani njegovo naravno barvo.

Ni na zalogi
Dostopnost: Ni na zalogi Šifra: MFA11 Kategoriji: ,
Brezplačna
dostava
100% garancija
na zadovoljstvo
Varen spletni
nakup

Opis

Mirfak WE10 Pro dvokanalni kompaktni brezžični mikrofon

Zagotovite si odlično kakovost zvoka in razširite svoje zmogljivosti. Dvokanalni kompaktni brezžični mikrofon WE10 Pro je sestavljen iz enega dvokanalnega sprejemnika in dveh oddajnikov, ki se pripnejo na sponko in posname vaš glas s 360° ter ohrani njegovo naravno barvo. Dobro se bo obnesel pri intervjujih, snemanju glasbe ali vloganju. WE10 Pro je opremljen s 3,5-milimetrskim zvočnim priključkom in priključkom USB-C, poleg tega samodejno ustvarja varnostne kopije za dodatno varnost pred izgubitvijo posnetkov.

Odlična kakovost zvoka

Uporabljate mikrofon fotoaparata? Dvignite ga na višjo raven in ustvarite profesionalno vsebino. Kameri WE10 Pro sta priložena dva oddajnika z vgrajenima vsesmernima mikrofonoma. Tako lahko ozvočite dve izbrane osebe in uživate v odlični kakovosti zvoka ter naravnem zvoku glasu. To je odlično, če pogosto ustvarjate intervjuje, vodite pogovore, snemate vloge ali svojo glasbo. Mikrofon ima tudi funkcijo odpravljanja nizkofrekvenčnih šumov.

Stabilna brezžična povezava

Vas skrbijo motnje in izpadi signala? Vse skrbi so brezpotrebne! Mirfak WE10 Pro deluje v frekvenčnem pasu 2,4 GHz in lahko samodejno spremeni frekvenco prenosa, da zmanjša motnje in se spopade z drugimi ovirami. Tako lahko uživate v stabilnem prenosu brez šumov in izpadov signala na razdaljah do 70 m od vidne črte.

Praktičen zaslon in zmogljiva baterija

WE10 Pro vam omogoča hiter in priročen dostop do najpomembnejših informacij o delovanju naprave. Vgrajen ima zaslon OLED, ki v realnem času prikazuje meritve zvoka, nastavitve ojačitve in stanje sistema. Zmogljive baterije poskrbijo za dolg čas delovanja. Oddajnik ima baterijo s kapaciteto 500 mAh, sprejemnik pa je opremljen z baterijo s kapaciteto 350 mAh.

Enostavno snemanje zvoka

Mikrofon Mirfak WE10 Pro odlikuje enostavna uporaba. Izdelek je bil zasnovan tako, da je eden od najlažjih sistemov za snemanje, saj ga aktivirate le s pritiskom na stikalo. Še več, mikrofon WE10 Pro lahko digitalno snema zvok odlične kakovosti na kartico TF SD, hkrati pa lahko prenaša zvok v sprejemnik in snema varnostne kopije zvoka na kartico TF SD.

Še več možnosti

Oddajnik je opremljen s 3,5-milimetrskim vhodnim priključkom za uporabo z zunanjimi mikrofoni, na primer lavalierji. Vtičnica 3,5 mm na sprejemniku se uporablja za spremljanje zvoka v realnem času. Zaradi kompaktne oblike in majhne velikosti lahko napravo WE10 Pro preprosto pospravite v torbo in jo vzamete s seboj kamor koli.

Specifikacije:

Blagovna znamka Mirfak
Ime Mirfak WE10 Pro dvokanalni kompaktni brezžični mikrofon
Model WE10 Pro
Vrsta prenosa 2.4 GHz
Število povezav 1 do 2
Območje delovanja 70 m
Življenjska doba baterije 5 ur (oddajnik), 8 ur (sprejemnik)
Čas polnjenja 100 minut (oddajnik), 80 minut (sprejemnik)
Frekvenčno območje 65-20 KHz
Občutljivost -30± dB
Razmerje med signalom in šumom ≥70 dBA
Dobiček Nadzor glasnosti (nastavitve ojačitve)
Izklop mikrofona En klik
Prikazni zaslon Interaktivni barvni zaslon sprejemnika
Zunanji mikrofon Lavalierjev vsesmerni mikrofon
Funkcija monitorja 3.5 mm odprtina za slušalke
Funkcija snemanja Varnostno kopiranje kartice oddajnika (podpira do 64 G)
Format snemanja 177 kb/s WAV
Dimenzije 61 x 44 x 20 mm
Teža 34 g

 

Dodatne informacije

Znamka

Mirfak Audio

Oglejte si video izdelka

Dostava

Večina izdelkov na naši spletni strani je na zalogi v našem skladišču in v tem primeru odpošljemo naslednji delovni dan. Načeloma odpošiljamo z GLS dostavno službo in dostava predvidoma traja 1-2 dni.

Nekateri izdelki pa so na zalogi pri dobavitelju in imajo malo daljši dobavni rok. Pri vsakem artiklu je napisano kakšen je predviden rok dobave.

Cena dostave (DDV je vključen)

Znesek naročila Cena dostave
do 10€ 3.99€
med 10€ in 100€ 2.99€
nad 100€ brezplačno

Plačilo

V naši spletni trgovini lahko nakupujete, kot fizična oseba ali pa na podjetje. V kolikor želite nakup opraviti na podjetje, boste na blagajni lahko vnesli ime podjetja in davčno številko.

Sprejemamo naslednja plačila:

  • Kreditna kartica
  • PayPal
  • Plačilo po povzetju
  • Bančno nakazilo na TRR

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Dvokanalni brezžični mikrofon Mirfak WE10 Pro”