Avto kamera DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p 30fps WIFI


79.00

Avto kamera DDPAI N3 snema odlično kakovost videa 1600p, vgrajen GPS pa natančno beleži vaše poti in hitrost. Napredni sistem ADAS v realnem času spremlja prometne razmere in vam lahko da uporabne nasvete.

Funkcija spremljanja parkiranja zagotavlja vaše vozilo neprekinjeno varno, medtem ko vam pametna Wi-Fi in aplikacija DDPAI omogočata priročen dostop do vaših posnetkov. Na voljo je tudi s praktičnim avtomobilskim polnilnikom z 2 vhodoma USB.

Dobavljivo. Čas dostave 3-9 dni.
Šifra: N3 GPS Kategorija:
Prikaži košarico
Pošljemo naslednji
delovni dan
100% garancija
na zadovoljstvo
Varen spletni
nakup

Opis

Kakovost slike, ki vas bo navdušila

Ujemite dogodke svojega potovanja v vsaki podrobnosti. DDPAI N3 snema video v ločljivosti 1600p Ultra HD, medtem ko 6-slojni stekleni objektiv, tehnologija WDR in velika zaslonka F1,8 zagotavljajo ostre, kristalno jasne slike, ki navdušujejo z bogatimi podrobnostmi in naravnimi barvami. Ne glede na to, ali snemate nenavadne vozne situacije ali spektakularne znamenitosti na cesti, bodo rezultati zagotovo navdušili! N3 podpira tudi snemanje v zanki – ko je pomnilnik poln, samodejno prepiše stare podatke z novimi. Vendar kartica TF ni vključena na embalažni seznam in jo morate kupiti ločeno.

WDR – širok dinamični razpon

Tehnologija WDR prilagodi ravnovesje osvetlitve, tako da lahko fotoaparat posname več podrobnosti ponoči ali ob sončnem dnevu. Zaslonka F1.8 poveča vhod svetlobe za 20 %, tako da lahko ustvarite visokokakovostne posnetke ne glede na vreme ali čas dneva.

Visoko natančen vgrajen GPS

Snemalnik je opremljen z neverjetno natančnim GPS-om. Omogoča vam natančno snemanje vaše lokacije in hitrosti. Nato si lahko ogledate svoje poti v Google Zemljevidih, tako da se povežete z aplikacijo prek povezave Wi-Fi.

Poiščite zanesljivega pomočnika

N3 je tudi vaš nepogrešljiv pomočnik! Napredni sistem ADAS vam bo pomagal povečati vašo varnost pri vožnji in vam olajšal življenje na cesti. Pametno zaznava na primer gibanje avtomobilov in semaforje ter nenehno spremlja razmere na cesti, da vam nudi nasvete v realnem času. Tako boste lagko v realnem času vedeli, ali so v bližini pešci, držali ustrezno razdaljo do drugih vozil in se izognili nenamernemu zanašanju s svojega voznega pasu!

24-urna zaščita

Z DDPAI boste svojemu avtomobilu zagotovili neprekinjeno zaščito. Funkcija 24-urnega nadzora parkiranja omogoča, da kamera posname en okvir na sekundo, s čimer prihrani prostor za shranjevanje in vam omogoča snemanje daljših posnetkov.

Opomba: za pravilno delovanje te funkcije so potrebne dodatne komponente, kot so kabli kompleta Hardwire in jih je treba kupiti posebej.

Snemajte iz različnih zornih kotov

Priložen nosilec za kamero ima praktičen, zložljiv in vrtljiv dizajn. Omogoča vam ne le hitro in enostavno montažo naprave, temveč tudi prosto prilagajanje njenega položaja. Tako lahko posnamete dogodke s ceste in iz notranjosti avtomobila! Želite posneti fantastičen selfie svojega potovanja? Z DDPAI N3 je tudi to mogoče!

Hitra in stabilna povezava s funkcionalno aplikacijo

Seznanite fotoaparat z aplikacijo DDPAI za priročen dostop do svojih posnetkov. Uporabite ga lahko tudi za prenos posnetkov v telefon in jih shranite v posebno mapo za nujne primere, da se izognete nenamernemu brisanju ali prepisovanju. Vgrajen Wi-Fi zagotavlja hitro, stabilno povezavo brez motenj – pozabite na težave s signalom!

V škatli

  • Armaturna kamera N3
  • Montažni nosilec
  • Napajalni kabel
  • Avto polnilec z 2 priključki
  • Orodje za namestitev
  • 3M nalepka

Specifikacije

Blagovna znamka DDPAI
Model Mola N3 GPS
Resolucija kamere 1600p, 30FPS
Kodek H.264
Slikovni senzor CMOS 5 MP
Objektiv 6-slojni, stekleni, infrardeči filter, 140° široki kot, F1.8 zaslonka
Wi-Fi Modu 2.4GHz
Video izhod Brezžičen
Kompatibilnost Android, iOS
Podpora za pomnilniško kartico TF, do 128GB
Žiroskopski senzor 3-axis

Dodatne informacije

Znamka

DDPAI

Oglejte si video izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Avto kamera DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p 30fps WIFI”