Pametna ura BlitzWolf BW-HL1T Bluetooth V5.0 – Črna


39.90

Z novo BlitzWolf lahko ves čas nadzorujete svojo telesno temperaturo in zaščitite svoje zdravje. Ko temperatura pade ali se tlak v vašem okolju spremeni, boste to takoj opazili na uri. Imate priložnost pogledati svoj srčni utrip in metronom.

Poskrbite za svoje telo tako, da spremljate svojo težo in pedometer. Na voljo so tudi funkcije inteligentnega pomočnika, ki vas bo obveščal o vremenu, kje je zapestnica za uro, vas spomnil na pomembna srečanja ali celo spremljal spanec.

Ni na zalogi
Logo
Dostopnost: Ni na zalogi Šifra: BW-HL1T Kategorija:
Hitra
dostava
100% garancija
na zadovoljstvo
Varen spletni
nakup

Opis


Inteligentni termometer

Ste načrtovali izlet ali sprehod, pa se ne počutite dobro in se bojite, da se bo vaše stanje poslabšalo? S seboj vzemite uro, ki vam bo povedala, če gre kaj narobe. Termometer ima informacijo, kdaj je naša telesna temperatura povišana, znižana ali normalna. Programiran čip in visoka natančnost termičnega senzorja bosta v minuti natančno prepoznala temperaturo vašega telesa in kože.


Preverite svoj srčni utrip

Zaznavanje srčnega utripa neprekinjeno 24 ur. Fotoelektrični senzor za zaznavanje srčnega utripa deluje neprekinjeno in šteje srčne utripe na minuto. Je idealen način za preprečevanje preobremenitve, npr. med napornimi vajami. Če je vaš srčni utrip šibek ali previsok, vam bo pametna ura poslala opozorilo, ki vas bo pravočasno obvestila. To je zato, ker je znotraj ure poseben sistem, ki je zaščiten s fiksnim filtrom.

Veliko možnosti

Kurite kalorije in nadzorujte svojo težo s številnimi možnostmi, ki jih ponuja Smartwach BlitzWolf. Tam boste našli tudi pedometer in štoparico. Različni športni načini vam bodo omogočili ohranjanje zdravega načina življenja in uresničitev vaših sanj o odlični postavi.

 

Dnevni pomočnik

Ves čas bo z vami, tudi če boste pozabili nanj, vam ne bo pustil, da čez dan pozabite na najpomembnejše stvari. Na zaslonu boste videli obvestila o klicih in sporočilih ter celo preverili vreme. Poskusite stisniti roko, lahko boste fotografirali. Če se vrnemo k vprašanju pozabljanja, uri se ne bo zgodilo nič, ko si boste umili roke, ker je ta vodoodporna. Lahko si ustvarite spomine na pomembne stvari, ki vam uidejo iz glave. Opozorila o stanju vam povedo, kdaj si morate vzeti odmor in poravnati kosti.


Olajšajte si življenje

Metronom vam bo pomagal izboljšati učinkovitost in učinkovitost med treningom, na kar boste kmalu ponosni. Funkcija sproščanja bo z dihalnimi vajami, ki so učinkovite v boju proti stresu in pomirjanju živcev, našla čas za počitek telesa in duha, kar se bo v prihodnosti odrazilo v boljše in učinkovitejše delovanje.

Specifikacije

Proizvajalec Blitzwolf
Model BW-HL1T
Bluetooth 5.0
Teža 38 g
Zmogljivost baterije 240 mAh
Zaznavanje telesne in kožne temperature DA
Metronom DA
Dihalne vaje DA
Čas delovanja 7-9 dni
Čas polnjena 2 uri
Velikosti Pokrov: 35 x 42 x 10.8 mm
Pas(krajša stran): 88 x 20 mm
Pas(daljša stran): 118 x 20 mm

 

Dodatne informacije

Znamka

BlitzWolf

Dostava

Večina izdelkov na naši spletni strani je na zalogi v našem skladišču in v tem primeru odpošljemo naslednji delovni dan. Načeloma odpošiljamo z GLS dostavno službo in dostava predvidoma traja 1-2 dni.

Nekateri izdelki pa so na zalogi pri dobavitelju in imajo malo daljši dobavni rok. Pri vsakem artiklu je napisano kakšen je predviden rok dobave.

Cena dostave (DDV je vključen)

Znesek naročila Cena dostave
do 10€ 3.99€
med 10€ in 100€ 2.99€
nad 100€ brezplačno

Plačilo

V naši spletni trgovini lahko nakupujete, kot fizična oseba ali pa na podjetje. V kolikor želite nakup opraviti na podjetje, boste na blagajni lahko vnesli ime podjetja in davčno številko.

Sprejemamo naslednja plačila:

  • Plačilo po povzetju
  • PayPal
  • Kreditne kartice (Stripe)
  • Plačilo po pradračunu

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Pametna ura BlitzWolf BW-HL1T Bluetooth V5.0 – Črna”