Prenosna polnilna postaja EcoFlow Delta MAX


2,194.90

Ecoflow Delta Max je nov standard med baterijskimi generatorji. Razširjena zmogljivost do 6 kWh in dodatne baterije zagotavljajo zmogljivost na najvišji ravni in zagotavljajo elektriko kjer koli in v vseh situacijah. Zahvaljujoč tehnologiji X-Boost lahko izdelek napaja do 3000 W.

Ni na zalogi
Logo
Solarni polnilec za EcoFlow 160W
397.90
Dostopnost: Ni na zalogi Šifra: ECOPB-DELTA_MAX Kategorija:
Hitra
dostava
100% garancija
na zadovoljstvo
Varen spletni
nakup

Opis

Inovativna in varna tehnologija

V primerjavi s standardnimi generatorji, ki delujejo na tekoča goriva, lahko EcoFlow Delta max napajata dva solarna panela, ki zagotavljata hitro solarno polnjenje 800 W. Zahvaljujoč tej rešitvi ne prispevamo k onesnaževanju zraka. Delta max ne proizvaja ogljikovega monoksida, zato ga lahko mirno uporabljate tudi v zaprtih prostorih.

Priročno in hitro polnjenje zahvaljujoč tehnologiji Dual Charging

DELTA Max se polni varno in hitro od 0-80 % v dobri eni uri. Ampak to še ni vse. Priključitev električnega omrežja s pametnim generatorjem vam bo zagotovila do 3600 W moči za hitrejše polnjenje vaše naprave, omrežno napajanje s sončno energijo pa bo zagotovilo do 2600 W moči. Za zagon pomembnih naprav vam ni treba skrbeti, da bo zmanjkalo energije.

Napaja 99 % gospodinjskih aparatov

EcoFlow patentirana tehnologija X-Boost vam omogoča napajanje zmogljive naprave do 3000 W. To pomeni, da lahko med izpadom električne energije še vedno napajate svoj hladilnik, sušilni stroj ali druge gospodinjske aparate. Prav tako dobro deluje na terenu, ko morate priključiti visoko zmogljivo napravo.

Zasilno napajanje, kjer koli ga potrebujete

Izredne razmere je nemogoče predvideti. Lahko pa ste pripravljeni nanje. Uporabljajte svoje naprave, tudi če je napajanje daljše. Ne prenehajte delati ali preživljati časa z družino. Veliko število vhodov vam omogoča, da povežete celo več naprav, tako da se vam ni treba odpovedati vsakodnevnim ritualom.

Varnostni sistemi

Za zagotovitev vaše popolne varnosti je EcoFlow Delta max opremljen s številnimi varnostnimi sistemi za zaščito pred prenapetostjo, preobremenitvijo, previsoko temperaturo, kratkim stikom, nizko temperaturo in nizko napetostjo. Celotna konstrukcija je zasnovana na način, ki zagotavlja stabilnost. Postaja je opravila tudi številne preizkuse kakovosti in zmogljivosti za zagotovitev varnosti.

Praktičen prikaz

Delta max je opremljen s preprostim in lahko berljivim zaslonom, ki zagotavlja najpomembnejše informacije. Z lahkoto preverite trenutne vrednosti moči, napetosti in toka ter stanje baterije. Ni vam treba skrbeti za stanje baterije ali vklop drugih naprav.

Nadzirajte, spremljajte in upravljajte svojo porabo energije

Nadzorujte in spremljajte svojo elektrarno DELTA Max z aplikacijo EcoFlow. Preprosto jo prenesite na telefon in se povežite z omrežjem. Dosegli boste nastavitve za prilagoditev porabe energije in daljinsko upravljanje naprave DELTA Max.

Vsebuje

  • Delta MAX
  • Polnilni kabel za fotovoltaične panele MC4 do XT60
  • AC polnilni kabel 1.5 m
  • polnilni kabel za avtomobilski vžigalnik 1.5 m
  • DC5521 do DC5525 kabel
  • navodila

Specifikacije

Zmogljivost 2016Wh
AC izhod 6 vtičnic skupno 2400 W (prenapetostna zaščita 5000 W)
USB-A izhod 2 vtičnici, 5V, 2,4A, max 12W na vtičnico
USB-C izhod 2 vtičnici, 5/9/12/15/20V, 5A, max 100W na vtičnico
DC5521 izhod 2 vtičnici, 12,6V, 3A, max 38W na vtičnico
Solarni vhod za polnjenje 800W Max, 11-100V, 10A
Kemija baterije NCM (litij, nikelj, kobalt in mangan)
Teža 21,7 kg
Pomožni vir napajanja do dveh DELTA Max baterijj / generator
Največja moč za napravo  3400W (podpira tehnologija X-Boost)
Quick Charge USB-A 2 vtičnici, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, max 18W na vtičnico
Izhod avtomobilskega vžigalnika 12,6V, 10A, max 126W
AC polnilni vhod Max 1800W, 15A
Vhodna moč vžigalnika Podpira 12V/24V, 8A baterijo
Brezžična povezljivost Wi-Fi
Dimenzije 500 x 240 x 308 mm

Dodatne informacije

Znamka

EcoFlow

Oglejte si video izdelka

Dostava

Večina izdelkov na naši spletni strani je na zalogi v našem skladišču in v tem primeru odpošljemo naslednji delovni dan. Načeloma odpošiljamo z GLS dostavno službo in dostava predvidoma traja 1-2 dni.

Nekateri izdelki pa so na zalogi pri dobavitelju in imajo malo daljši dobavni rok. Pri vsakem artiklu je napisano kakšen je predviden rok dobave.

Cena dostave (DDV je vključen)

Znesek naročila Cena dostave
do 10€ 3.99€
med 10€ in 100€ 2.99€
nad 100€ brezplačno

Plačilo

V naši spletni trgovini lahko nakupujete, kot fizična oseba ali pa na podjetje. V kolikor želite nakup opraviti na podjetje, boste na blagajni lahko vnesli ime podjetja in davčno številko.

Sprejemamo naslednja plačila:

  • PayPal
  • Kreditne kartice (Stripe)
  • Plačilo po pradračunu

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Prenosna polnilna postaja EcoFlow Delta MAX”