DJI Air 3 (DJI RC-N2)


1,089.00

Air 3 se ponaša s prvim sistemom dvojne primarne kamere serije Air, ki vključuje 2,5/3,3 cm širokokotno kamero CMOS in 2,5/3,3 cm 3x srednjo tele kamero CMOS v elegantnem in kompaktnem ohišju. Kameri imata enako velikost senzorja, vendar različni goriščni razdalji, kar zagotavlja dosledno kakovost slike in bolj dinamične možnosti slikanja.

Dobavljivo. Čas dostave 2-4 dni.
Šifra: CP.MA.00000691.04 Kategoriji: ,
Brezplačna
dostava
100% garancija
na zadovoljstvo
Varen spletni
nakup

Opis

drones

Normalni video način

Visoka ločljivost izboljša jasnost posnetkov in zagotavlja prostor za obrezovanje v postprodukciji. Visoka hitrost sličic zagotavlja gladek in tekoč pogled kamere ter podpira tudi snemanje počasnega videa. Snemanje videoposnetkov s 4K/60fps HDR obogati svetle in senčne podrobnosti za predstavitev bogatejših vizualnih informacij, s čimer doseže videz, ki je precej blizu tistemu, kar vidi človeško oko. 10-bitni barvni način D-Log M zagotavlja naprednim uporabnikom dovolj prostora za urejanje v postprodukciji.

Nočni način

Zahvaljujoč naprednemu algoritmu za zmanjševanje šuma lahko Air 3 posname posnetke brez šuma s hitrostjo do 4K/30 sličic na sekundo v okoljih s šibko svetlobo ali ponoči.

Počasni posnetek

Snemanje hitrosti sličic. Ustrezni videoposnetek se predvaja kot počasen videoposnetek.

drones
Foto način

Single Shot uporablja inteligentnejši SmartPhoto 3.0, ki lahko samodejno izbere ustrezen način med posnetkom sklada, hipersvetlobo in prepoznavanjem scene. SmartPhoto 3.0 sprejme novo generacijo algoritma za fotografiranje, podpira HDR DNG ter ima večji dinamični razpon in vgrajeno izboljšavo kontrasta. Uporaba Photoshopa za odpiranje slikovne datoteke povzroči kakovost na ravni JPG, kar zmanjša težave pri postprodukciji za uporabnike začetnike in zagotavlja bolj naravne barve za bolj žive rezultate.

Panorama

Panoramske fotografije brez izgube je mogoče pridobiti brez postprodukcije.

Hiperlaps

Dodan je bil Hyperlapse, ki uporablja srednjo tele kamero, da so motivi bolj izstopajoči, posnetki bolj izostreni in občutek stiskanja močnejši. Čakalni čas za sintezo slike v zraku je bil močno skrajšan za bolj gladko izkušnjo.

drones
Vsesmerno zaznavanje ovir, ki zagotavlja celovito zaščito med letom.

V primerjavi z DJI Air 2S ima DJI Air 3 sistem zaznavanja z dvojnim ribjim očesom tako na levi kot na desni strani, da doseže vsesmerno zaznavanje ovir, kar zagotavlja celovito zaščito med letom.

APAS 5.0

APAS je podprt v vseh smereh, da hitro prepozna in obide ovire, kar zagotavlja enostavno in gladko letenje. Med ustvarjalnim procesom lahko vsesmerni sistem zaznavanja ovir DJI Air 3 močno zmanjša skrbi glede varnosti, kar vam omogoča, da se bolj osredotočite na ustvarjanje in posnamete gladke posnetke, tudi v zapletenih okoljih.

FocusTrack

Izberite predmet in dron bo še naprej sledil predmetu, kar bo sprostilo vaše roke. Izbirate lahko med načinoma Circle in Parallel, da bo dron samodejno dokončal premikanje kamere ter hitro in pametno oddal posnetek.

Napredni RTH

Z nadgrajenim zmogljivim algoritmom lahko dron skenira svojo okolico in med vsakim letom doseže zemljevid v realnem času. V dnevnih okoljih z dovolj svetlobe, ne glede na to, ali aktivno izberete RTH ali se dron samodejno vrne po prekinitvi video prenosa, lahko dron samodejno izbere optimalno pot, hkrati pa zagotavlja varnost letenja, in inteligentno in hitro odleti nazaj na domačo točko.

drones
MasterShots

Ta funkcija omogoča dronu samodejno in hitro snemanje visokokakovostnih video posnetkov, urejanje posnetkov, dodajanje glasbe in ustvarjanje kinematografskih video posnetkov, ki jih lahko uporabniki neposredno delijo.

QuickShots

Dodan je QuickShots za srednje tele kamero. Ta funkcija omogoča več načinov, vključno z raketo, dronijem, krogom, vijačnico, bumerangom in asteroidom (asteroid ni podprt s srednjo tele kamero).

Let na točki poti

Ta funkcija dronu omogoča samodejno letenje. Uporabniki lahko vnaprej nastavijo več točk poti in dron bo samodejno letel vzdolž njih. Med letom lahko dron izvaja tudi prednastavljena in zelo prilagodljiva dejanja. Uporabniki lahko tudi shranijo pot leta za ponavljajoče se lete.

Tempomat

To je osnovna funkcija, ki lahko pomaga pri letu na naslednje načine:

Med letom na dolge razdalje uporabnikom ni treba nenehno pritiskati kontrolne palice. Pri snemanju posnetkov v orbiti, naprej ali nazaj zaklepanje hitrosti in smeri leta ustvari bolj gladek učinek. Pri snemanju posnetkov v orbiti lahko uporabniki tudi povečajo kontrolno palico vnos za letenje navzgor v spirali.

CHANGE ME
Inteligentno urejanje

S pomočjo algoritmov LightCut inteligentno prepozna, izreže in izbere poudarjene trenutke ter samodejno uskladi ustrezne predloge in zvočne učinke, kar uporabnikom pomaga ustvariti impresivne videoposnetke inteligentno in brez truda.

Uporaba učinka z enim dotikom

Uživajte v neverjetnih učinkih, zaradi katerih je vaš posnetek videti miniaturno in podoben igrači s samo enim dotikom. Uporabite to funkcijo na 3x srednji tele kameri DJI Air 3 za še boljše rezultate.

O4 video prenos

Video prenos je edina povezava med uporabnikom in dronom med letom, DJI Air 3 pa ima celovit sistem video prenosa. DJI Air 3 ima izboljšane zmogljivosti proti motnjam za video prenos. Ko dron leti na dolge razdalje, na nizki nadmorski višini ali skozi/okrog ovir, je signal video prenosa lahko bolj stabilen in zanesljiv, izkušnja letenja pa bo izboljšana. Poleg tega lahko med kompozicijo in premikanjem kamere gladek pogled kamere v realnem času s 60 sličicami na sekundo doseže vizualni učinek, ki je blizu tistemu, ki ga vidi človeško oko.

Opomba: DJI Air 3 ne podpira video prenosa Wi-Fi na kratke razdalje.

Čas letenja

Čas letenja (čas letenja naprej) DJI Air 3 je 48 % daljši kot pri DJI Air 2S, kar zagotavlja več svobode za sprostitev ustvarjalnosti.

Shranjevanje

DJI Air 3 ima notranji pomnilnik 8 GB, za shranjevanje fotografij in videoposnetkov pa lahko vstavite kartico microSD.

QuickTransfer

Brez povezovanja daljinskega upravljalnika lahko uporabniki hitro in neposredno prenesejo posnetke, shranjene v letalu, na pametni telefon prek Wi-Fi 5, zaradi česar je shranjevanje, urejanje in deljenje posnetih videoposnetkov s pametnim telefonom bolj priročno.

dronesKaj je v škatli

1x DJI Air 33x DJI Air 3 tihi propelerji (par)

1x DJI Air 3 Gimbal Protector

1x DJI RC-N2 daljinski upravljalnik

1x DJI RC-N2 RC kabel (USB-C konektor)

1x DJI RC-N2 RC kabel (Lightning konektor)

1x DJI RC-N2 RC kabel (priključek Lightning)

1x DJI Air 3 Intelligent Flight Battery

1x dokumenti (Hitri vodnik in izjava o omejitvi odgovornosti)
CHANGE ME


Oznaki: ,

Dostava in osebni prevzem

Večina izdelkov na naši spletni strani je na zalogi v našem skladišču, in v tem primeru odpošljemo naslednji delovni dan. Odpošiljamo z DPD dostavno službo in dostava predvidoma traja 1-2 dni.

Nekateri izdelki pa so na zalogi pri dobavitelju in imajo malo daljši dobavni rok. Pri vsakem artiklu je napisano kakšen je predviden rok dobave.

Osebni prevzem je mogoč od ponedeljka do petka med 9:00 in 14:00. Če izberete to možnost, vas bomo obvestili preko elektronske pošte, ko bo naročilo pripravljeno. Pri izbiri osebnega prevzema je potrebno plačilo poravnati vnaprej.

Lokacija prevzema: KlikNova d.o.o., Prevale 7, 1236 Trzin.

Cena dostave (DDV je vključen)

Znesek naročilaCena dostave
do 10€3.99€
med 10€ in 100€2.99€
nad 100€brezplačno

 

Sprejemamo naslednja plačila:

  • Kreditna kartica
  • PayPal
  • Plačilo po povzetju
  • Bančno nakazilo na TRR
  • Diners card (+4%)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “DJI Air 3 (DJI RC-N2)”